• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Bestsellers
Home - Bottom bait onderlijnen

Bottom bait onderlijnen

In deze categorie staan alle bottom bait karper onderlijnen die zijn bedoeld om met zinkend haakaas te bevissen.

De meeste bottom bait onderlijnen zijn bedoeld om met boilies te bevissen maar het gebruik van ander haakaas is in de meeste gevallen ook mogelijk. Ook zijn er karper onderlijnen die voor een specifiek soort haakaas bedoeld zijn zoals mais, maden, wormen, pellets of particles.

Aan de linker kant van de pagina ‘bottom bait onderlijnen’ kunt u de producten uit deze categorie filteren op het soort haak, met of zonder weerhaak, het soort onderlijn materiaal en montage mogelijkheden. Om alle producten uit alle categorieën te filteren kunt u ‘Meer zoekcriteria’ selecteren in de zoekfunctie.Geen producten aanwezig

De meest verkochte bottom bait onderlijnen
Adjustable hair rig De adjustable hair rig in een bottom bait onderlijn waarbij de hair verschuifbaar is, hierdoor kan je de hair afstellen voor verschillende aas aanbiedingen.
Blow back rig De blow back rig is een karper onderlijn met een ringetje aan de hair die vrij over de haaksteel kan schuiven. Hierdoor ontstaat een blowback effect als de karper het haakaas weer probeert uit te spugen.
Combi rig De combi rig is een karperrig met een stijf en soepel gedeelte door het gecoate onderlijn materiaal enkele centimeters voor de haak te strippen.
Flippin stiff rig De Flippin stiff rig is een karperonderlijn van fluorocarbon die snel inhaakt door de combinatie van een line aligner en een stijve hair die op het begin van de haakbocht vastgezet kan worden.
Fluorocarbon rig De Fluorocarbon rig is een standaard bottom bait onderlijn gemaakt van fluorocarbon met een klauwhaak. Het doorzichtige fluorocarbon is vooral geschikt voor heldere wateren.
Line aligner rig De line aligner rig is een karper rig met een line aligner gemaakt van krimpkous waarbij de onderlijn eerder uit het krimpkous komt. Hierdoor kan de haak snel indraaien wanneer deze langs de onderlip komt.
Mais rig De mais rig is een karper onderlijn voor het vissen met mais en wordt geleverd met namaak maiskorrels als haakaas.
Mini rig De mini rig is een erg korte karperrig waardoor de karper snel gehaakt wordt. Deze onderlijn is goed inzetbaar voor passieve karpers als gevolg van de watertemperatuur of dressuur.
Modder rig De modder rig is een lange karperonderlijn voor het vissen in de modder. Hierdoor zal de onderlijn recht boven het lood op de modder blijven liggen.
Reversed combi rig De reversed combi rig heeft een stijf fluorocarbon gedeelte tot enkele centimeter voor de haak. Daardoor is het moeilijker om het haakaas uit te spugen als de karper deze niet meer vertrouwd.
Sliding hair rig De sliding hair rig is een bottom bait onderlijn met een vrij schuivende hair die wordt tegengehouden door een hookbead. Deze rig wordt veel gebruikt voor het werpen van lange afstanden.
Standaard combi rig De standaard combi rig is een karperrig gemaakt van fluorocarbon en gevlochten onderlijn materiaal. Zo ontstaat een stijf gedeelte welke overgaat in een soepel gedeelte op de haak.
Standaard rig De standaard rig is een onderlijn gemaakt van gevlochten hooklink en een klauwhaak. Deze standaard onderlijn is bijna altijd inzetbaar en wordt daarom ook veel gebruikt.
Stiff rig De stiff rig is een korte fluorocarbon karper onderlijn, hierdoor zal deze snel inhaken en zo goed als onzichtbaar zijn onder water.
Withy pool bb rig De withy pool bottom bait rig is een variant op de withy pool rig om te bevissen met een boilie in plaats van een pop-up. Net als de gewone versie helpt het krimpkous om de haak snel te doen draaien en in te haken.
 


Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.