Blow back rig

Blow back rig 5 13
Blow back rig
Reviews | Review toevoegen

De blow back rig is een onderlijn waarbij een ringetje aan de hair over de haaksteel kan schuiven, hierdoor zal het aas bij het uitspuwen over de haak schuiven en zorgen voor een betere inhaking.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 2,25
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De blow back rig is een karper onderlijn waarbij een ringetje aan de hair langs de haaksteel kan schuiven. Hierdoor zal het aas tijdens het uitspuwen langs de haaksteel schuiven en zo zorgen voor een betere inhaking.

De blow back rig ook bekend als de 'Sliding ring rig', is 18cm lang en voorzien van een longshank haak met line aligner om de juiste inhaking te creëren.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Hans G -

Heel netjes geknoopt en erg snel geleverd in een goede verpakking

Bert W -

Deze rig gekocht voor in de winter. Nu 10 gevangen vanaf begin januari 2018. De haak zat iedere keer strak in de onderlip. Wel de haakpunt in de gaten houden. Ik moest een enkele keer een braam afvijlen. Maar verder perfect.

A.Veldhuis -

Een welkome aanvulling voor mijn karpervisserij.

Keurig verzorgde en gemaakte rig.

Elise -

Alleen maar perfect gehaakt en kan wel 10karpers vangen voordat de onderlijn vervangen moet worden. Dus dat is waar voor je geld

Kuipers -

Mijn favoriet! Vlijmscherp, sterk en in balans

Maarten -

Goed geknoopt en afgewerkt. Deze rig ( maat 8) heeft mij reeds verschillende mooie vissen opgeleverd.

James Martin -

Super goed

Andreas Klopper -

Erg netjes en goed verpakt. De blowback rig doet het altijd goed en is zeker mijn favoriet. Gebruik de 25 pond schuurvaste onderlijn materiaal met een haak 8, de 15 onderlijnen hebben afgelopen jaar rond de 50 karpers opgeleverd. Max 3 verspilt doordat de vis vastzat in de takken en los was voordat ik er met de boot bij was, dat is wel eens anders geweest met de rigs van korda, waar ik al menig haak van heb zien breken. Dat is met de haken van karperrigs nog nooit gebeurd ondanks dat ik zelfs zwaarder ben gaan vissen. Aanrader dus.

Jeffrey -

Deze onderlijn gebruikt met een haakmaat 10 omdat ik van kleine haken hou. Door omstandigheden op het water heb ik stevig moeten drillen en dat is in het verleden niet altijd goed gegaan met kleine haken, maar deze haken zijn enorm sterk en hebben dat zonder problemen doorstaan. De hooklink was goed soepel en de hele blowback rig was perfect geknoopt, ringetje bleef op zijn plek en de krimpkous blijft goed zitten zoals dat bedoeld is. De krimpkous die ikzelf gebruik van een bekent merk is vaak na 3 vissen niet meer in de juiste positie maar daar heb ik met de blowback rig van karperrigs helemaal geen last van gehad.

R. de Vries -

Goede onderlijn die je bijna altijd kan gebruiken, zeker met alle opties die hier mogelijk zijn.
De vangsten vielen tegen op de blowback rig maar dat lag eerder aan het warme weer dan de onderlijn. Wel 3 karpers gevangen en geen minpunten gevonden dus het vertrouwen groeit zeker, de rigs zien er goed uit dus ga snel meer rigs uitproberen van jullie.

Henny -

De blowback rig heb ik van de week voor het eerst geprobeerd ik had de 15lb extra dun gevlochten met een maatje 6 haak besteld. Heb hier maar liefst 4 karpers op gevangen die allemaal goed gehaakt waren. Bedankt voor de tip en heb zojuist weer blowback rigs besteld.

Van Wijk -

De blowback rig was netjes geknoopt en de materialen zijn van goede kwaliteit. Had de blowback rig besteld met een hair van 50 millimeter zodat ik met twee boilies op de hair kon vissen. Alle gevangen karpers waren goed gehaakt en de dunne onderlijn materiaal is erg sterk in verhouding tot de dikte.

Klaas henden -

De onderlijn was netjes verpakt en zag er goed uit. Heb nu twee avondjes met de blowback rig gevist en drie karpers weten te vangen op deze rig. Waren allemaal netjes gehaakt en zelfs na drie vissen is de haak nog erg scherp.

Algehele indruk is erg goed en zal zeker vaker bestellen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.