Home - Bottom bait onderlijnen - Mais aligner rig

Mais aligner rig

Mais aligner rig 4 1
Mais aligner rig
Reviews | Review toevoegen

De mais aligner rig heeft een namaak pop-up maiskorrel op de haaksteel zitten. Doordat de pop-up maiskorrel een gedeelte van het haakgewicht opheft zal de haak extra snel opgezogen worden.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 1,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De mais aligner rig heeft een namaak pop-up maiskorrel op de haaksteel zitten. Doordat de meegeleverde pop-up maiskorrel een gedeelte van het haakgewicht opheft zal de aasaanbieding extra snel opgezogen worden.

De mais aligner rig is 16 centimeter lang en geknoopt met een klauwhaak waarbij een stukje krimpkous zorgt dat de haak onder de juiste hoek staat voor een snelle inhaking in de onderlip.
Deze corn aligner rig wordt meestal bevist op een bedje mais omdat de karper onderlijn dan optimaal gecamoufleerd zal zijn tussen het andere mais.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Andreas Klopper -

Gebruikt met een feeder om op een run putje wat nieuws te testen. Waren niet allemaal super gehaakt maar wij denken dat dat door de voedselneid komt. Teveel karpers en weinig natuurlijk voedsel dus wordt er niet rustig gegeten door de karpers en zie je vooral dat de kleine vissen pakken wat ze pakken kunnen. Met als gevolg dat de meeste karpertjes niet in de onderlip haakten. De grotere karpers zaten wel allemaal onderin.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.