Stiff rig

Stiff rig 5 1
Stiff rig
Reviews | Review toevoegen

De stiff rig is gemaakt van fluorocarbon en een klauwhaak, door de stijve eigenschappen zal het voor een karper erg moeilijk worden om de onderlijn weer uit te spugen.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 1,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De stiff rig is gemaakt van fluorocarbon en een klauwhaak, door de stijve eigenschappen zal het voor een karper erg moeilijk worden om de onderlijn weer uit te spugen.

De stiff rig wordt ook de 'stiff link rig' genoemd en is 12 centimeter lang. Deze karper onderlijn is voorzien van een wartel met o-ring om een snelle in draaiing te garanderen.

Deze karper onderlijn is goed te gebruiken voor het werpen van grotere afstanden.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Klaasen -

Op mijn thuiswater had ik erg veel last van onderlijnen waarbij de hair in de knoop was gegaan wanneer ik deze binnenhaalde, aangezien de lijnen gewoon worden uitgevaren vond ik dat erg apart. Waardoor dat gebeurde wist ik niet dus had een mail gestuurd met deze vraag zodat ik wist welke onderlijnen beter waren voor mijn thuiswater. Ik kreeg al na 1 uur een zeer uitgebreide mail terug met tips en uitleg waarom de hair in de knoop ging, omdat er heel veel brazem en grote witvis zit is dat waarschijnlijk de boosdoener, de onderlijn was vaak ook flink gedraaid en soms zat er ook een grote voorn aan de haak.
Daarom hadden de mannen achter karperrigs mij aangeraden om een stiff rig te gaan gebruiken en heb deze toen ook besteld met een haakmaat 8 en 0.45mm stifflink. De onderlijnen had ik na 2 uur s'middags geplaatst en kreeg om 6 uur al een email dat deze was verzonden. Echte een super goede service en ook snel geleverd.
Normaal vis ik altijd met een quicklink maar dat was helaas niet mogelijk bij een stiff rig, dus moest wel even de hengels opnieuw optuigen om de wartel te kunnen knopen. Ze hadden ook de tip gegeven om bij een stiff rig gebruik te maken van inline lood dus de hele montage was anders dan ikzelf gewent ben. De eerste nacht had ik twee hengels bevist met deze stiff rigs en had 3 runs gekregen, iets minder dan normaal maar je kan niet altijd veel vangen. De keer daarop was ik drie nachten gaan vissen en had goed gevoerd dus heb 19 vissen gevangen en niets verspilt. Het viel wel op dat gehaakte vissen een stuk harder runde dan ik gewent was en het probleem van de onderlijnen die in de knoop lagen was opgelost.
De ervaring met deze stiff rig is dan ook goed alleen ga ik volgende keer wel een grotere haak bestellen want de haakmaat 8 en 0.45mm materiaal was niet echt in verhouding.
Het enigste nadeel van deze onderlijn is dat het materiaal niet echt sterk is in verhouding tot gevlochten hooklink, maar dat is natuurlijk een afweging tussen voor- en nadelen. De komende tijd ga ik nog een paar nieuwe onderlijnen testen maar de stiff rig blijft minstens op 1 hengel zitten.
Ik vis te weinig om mij volledig te verdiepen in alle materie rond onderlijnen dus ben erg blij met deze winkel. Goede service en voor die prijs hoef je het niet te laten.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.