Home - Chod onderlijnen - Anti-eject chod rig

Anti-eject chod rig

Anti-eject chod rig
Reviews | Review toevoegen

De anti-eject chod rig is een variant op de chod rig waarbij de pop-up vrij over de lange D-vormige hair naar beneden kan bewegen.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 2,25
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De anti-eject chod rig is een variant op de chod rig waarbij de pop-up vrij over de lange D-vormige hair naar beneden kan bewegen. Wanneer een karper het aas uitspuugt zal dit geen effect hebben op de haak en zo juist helpen bij het inhaken.

Aan de onderkant van deze karper onderlijn zit een sleeve van 1 centimeter om de rig altijd in de juiste vorm te houden. Het aas kan bevestigd worden op een baitband die met een teardrop ring aan de D-vormige hair van de anti-eject chod rig zit.

De anti-eject chod rig is slechts 6 centimeter lang en daardoor onmogelijk om in de war te gooien. Deze onderlijn kan als een helicopter montage bevestigd worden aan een (leadcore)leader. Zo lig je altijd bovenop de zachte bodem of waterplanten. Om te zorgen dat het drijfvermogen van de popup de leader niet omhoog tilt wordt er soms een klein beetje putty onderaan de rig bevestigd, deze onderlijn wordt echter geleverd zonder putty.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.