Chod rig

Chod rig 5 3
Chod rig
Reviews | Review toevoegen

De chod rig is een extreem korte rig van fluorocarbon die door middel van een helicopter montage geplaatst dient te worden.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 2,25
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De chod rig is een extreem korte rig van fluorocarbon die door middel van een helicopter montage geplaatst dient te worden. Met dit systeem lig je altijd bovenop een zachte bodem of wierbed.

Het aas kan bevestigd worden met behulp van een baitband die met een teardrop ring op de D-vormige hair is geplaatst.

De chod rig is een karper onderlijn van maar 6 centimeter en is daardoor onmogelijk om in de war te gooien.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Vincent -

Haakt goed en ziet er goed uit.

Van Wijk -

De chod rig was netjes geknoopt en ook de materialen zijn van goede kwaliteit. Had deze onderlijn besteld met fluorocarbon van 0.28 millimeter dik voor een water waar voornamelijk kleine karpers zwemmen. Alleen bij een 20 millimeter popup werd de kromming recht getrokken door de hoge drijfkracht van de popup, dus voor een grote popup zal ik de volgende keer wel een dikkere diameter nemen.
De twee karpers die ik nu op de chod rig heb gevangen waren goed gehaakt. De komende tijd ga ik 1 hengel met deze onderlijn vissen dus hoop dat er meer komen.

Benjamin -

Voor het eerst met een chod rig gevist op een runwater in Nederland waarbij je erg ver moet werpen. Was even wennen om de onderlijn voor het lood te plaatsen en had er daarom nog niet veel vertrouwen in, daarom eerst getest op dit watertje waar je veel runs krijgt.

Werpen was ideaal, kwam zeker 30 tot 40 meter verder dan met mijn andere hengel waar een standaard rig op zat. Had de dunste fluorcarbon gekocht maar zal volgende keer toch iets dikker bestellen zodat deze ook goed gebogen blijft staan bij een grote popup.

In 3 ochtenden heb ik 11 runs gehad op de chodrig, 8 zaten precies in het midden van de onderlip gehaakt en de andere 3 iets meer naar de mondhoek maar nog steeds in de onderlip. Viel me wel op dat ik erg harde runs kreeg vergeleken met mijn andere hengels.

De onderlijnen waren na 1 dag geleverd, zagen er perfect uit en ga zeker vaker bestellen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.