• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Home - Copyright

Copyright

© Copyright Karperrigs 2018.
 
Alle rechten van de op Karperrigs.nl (en onderliggende pagina’s) geplaatste informatie en afbeeldingen liggen bij Karperrigs. Het overnemen of het verveelvoudigen van deze informatie en/of afbeeldingen is niet toegestaan, tenzij er schriftelijk toestemming is gegeven door Karperrigs.
 
De informatie en afbeeldingen mogen alleen worden bekeken op een beeldscherm of geprint worden wanneer dit voor persoonlijk informatief gebruik is. Het materiaal mag op geen enkele manier worden aangepast of worden ontdaan van copyright en/of handelsmerk.
 
De informatie en afbeeldingen mogen niet wordt gebruikt voor andere websites, commerciële doeleinden of publicatie in welk medium dan ook. Wanneer u dit wel wilt kunt u contact opnemen met Karperrigs, welke na schriftelijke toestemming het materiaal zal aanleveren voor publicatie.
 
Het linken en verwijzen naar de pagina’s op de website van Karperrigs.nl mag altijd. Wanneer u een (tekst)link naar Karperrigs wilt plaatsen kunt u de URL overnemen uit de adresbalk van uw browser. Als u een banner of afbeelding naar Karperrigs wilt plaatsen kunt u ons Promotie materiaal bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.