Camouflage rig

Camouflage rig 5 3
Camouflage rig
Reviews | Review toevoegen

De camouflage rig is een onderlijn met weed effect, door deze camouflage zal je rig minder snel worden waar genomen door azende karpers.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De camouflage rig is een onderlijn met weed effect, door deze camouflage zal je rig minder snel worden waar genomen door azende karpers. Vooral op heldere en ondiepe wateren zullen de karpers zonder moeite een normale rig kunnen zien, de camouflage rig zal echter wegvallen in de bodembegroeiing of bedekking.

De camouflage rig staat ook bekend als de 'wier rig', 'weed rig', 'weedy carp rig', 'algee rig' of 'algea rig', is 20 centimeter lang en heeft een klauwhaak die zonder of met weerhaak leverbaar is. Deze karper onderlijn is universeel inzetbaar op harde en zachte bodems en is ideaal op druk beviste wateren.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Hans -

Leuk om eens te proberen maar hou het toch liever simpel. De winkel is zeker aan te raden.

Albert -

Leuke onderlijn maar of het meer vis heeft opgeleverd weet ik niet. Zal vooral op heldere dressuurwateren verschil kunnen maken, zelf gebruikte ik de camouflage onderlijn in een moddersloot vol met wier en lelies. Dus vraag me af of de karpers een onderlijn wel kunnen zien tussen en de modder.

Service is uitmuntend, prijs is goed en de levertijd 2 dagen.

Kees -

De camouflage rig zag er goed uit en de haken zijn van goede kwaliteit. Tot nu heb ik 3 karpers gevangen op de camouflage rig. Ondanks dat ik met gevlochten hoofdlijn vis en stevig moest drillen om ze uit de obstakels te houden heeft deze onderlijn zich goed staande gehouden, haken waren goed scherp en bogen niet uit wanneer je stevig moet drillen.

Mijn onderlijnen waren snel bezorgd en had ook vier gratis onderlijnen gekregen. Mooie winkel met handige informatie en vooral handig als je diverse onderlijnen wilt uitproberen zonder alle producten te moeten kopen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.