Critter rig

Critter rig 4 2
Critter rig
Reviews | Review toevoegen

De critter rig heeft twee hairs, boven de haak wordt een pop-up geplaatst en onder de haak een gewone boilie.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 2,25
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De critter rig heeft twee hairs, boven de haak wordt een pop-up geplaatst en onder de haak een gewone boilie. Het gewicht van de boilie zorgt ervoor dat deze karper onderlijn op de bodem blijft liggen, en trekt de haak onderin de lip van de karper.

De critter rig is 14cm lang en voorzien van een longshank haak met lange gebogen krimpkous om de juiste inhaking te creëren.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

K. Hendriksen -

Ik vond de critter rig eigenlijk best slim bedacht aangezien de boilie gebruikt wordt om de popup uit te loden. Daarom toch maar mee besteld om te testen. Elke keer gewoon uitgevaren dus dat vormde geen problemen maar kan me wel voorstellen dat het niet de beste onderlijn is om te werpen. Eerste vis was een 23 pond schub die net aan de rand van de bek was gehaakt, daarna nog 8 karpers weten te vangen op de critter rig en die waren allemaal goed gehaakt. Geen extreme aantallen gevangen maar ook niet minder.

H. Helder -

Lastig te werpen maar verder een goede onderlijn. Had er niet veel vertrouwen in maar had meer karpers op de critter rig dan op de andere hengel met een gewone popup rig.

Perfecte inhaking en erg leuk om eens te testen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.