• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Bestsellers
Home - Pop-up onderlijnen

Pop-up onderlijnen

In de categorie pop-up onderlijnen staan alle karper rigs die zijn bedoeld om met een pop-up te bevissen. Bij producten die uitgelood dienen te worden wordt niet altijd putty en/of loodvrije splitshots meegeleverd voor het uitloden van de verschillende aas presentaties, in de productomschrijving van de betreffende rig staat wat er meegeleverd wordt bij die karper onderlijn.

Door gebruik te maken van een pop-up als haakaas is het mogelijk om het haakaas op verschillende diepten te kunnen aanbieden. De meeste pop-up onderlijnen worden 4 tot 8 centimeter boven de bodem aangeboden. Om meer dan 10 centimeter boven de bodem te vissen kunnen de volgende pop-up onderlijnen gebruikt worden; Stick rig, String pop-up rig of Weed pop-up rig. Om meer dan 80 centimeter boven de bodem te vissen kan gebruik gemaakt worden van een Zig rig, Zig D-rig of Long zig rig. Door een zig onderlijn te gebruiken in combinatie met een vrij schuivend loodsysteem of floater is het mogelijk om het haakaas op bijna elk gewenste diepte aan te bieden.

Links van de categorie ‘pop-up onderlijnen’ heeft u de mogelijkheid om de producten uit deze categorie te filteren. Zo kunt u de producten filteren op het type haak, wel of geen weerhaak, het soort materiaal en soort montage mogelijkheden. Om alle producten uit alle categorieën te filteren kunt u ‘Meer zoekcriteria’ selecteren in de zoekfunctie.


Geen producten aanwezig

De meest verkochte pop-up onderlijnen
Bungy pop-up rig De bungy pop-up onderlijn heeft een elastisch gedeelte waardoor de haak na aasopname weer kan terugveren richting het lood.
Combi pop-up rig De combi pop-up rig is een karper onderlijn die is gemaakt van gecoate hooklink wat een deel gestript wordt. Zo wordt de rig weggehouden bij het lood en geeft het soepele gedeelte alle bewegingsvrijheid voor de haak.
KD rig De KD rig is een pop up onderlijn met een unieke hairpositie waardoor de haak onder een grotere inhakingshoek staat. Deze karper onderlijn wordt meestal direct onder de pop-up uitgelood.
Hinged stiff rig De hinged stiff rig is een pop-up onderlijn met een extra ‘stiff boom’ gedeelte waaraan een stiff D-rig is geplaatst. Zo ligt de rig verder van het lood maar behoud je een vrij directe verbinding door de stijve eigenschappen.
Mini pop-up rig De mini pop-up rig is een korte rig die direct boven het lood bevist wordt. Hierdoor haakt deze erg snel op het volledige gewicht van het lood. Deze onderlijn wordt vaak gebruikt in de winterperiode.
Multi rig De multi rig is een pop-up onderlijn met een grote lus waarop de haak is geplaatst. Zo ontstaat een d-vormige hair die na inhaking tegen het haakoog aan schuift.
Pop-up rig De pop-up rig is een standaard pop-up onderlijn met een blowback hair en kleine line aligner. Deze onderlijn is leverbaar met of zonder weerhaak.
Shot on the hook rig De shot on the hook rig is een karper onderlijn met een splitshot op de haak welke door de weerhaak op zijn plek wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat de haakpunt na aasopname direct naar beneden valt en kan inhaken.
Withy pool rig De withy pool rig heeft een lange gebogen line aligner en een sliding hair die wordt tegengehouden door een hookbead. Deze pop-up onderlijn draait erg snel in wanneer deze tegen de lip van een karper aankomt.
360 graden rig De 360 graden rig heeft een haak die met een kleine wartel met ring vast zit, dit zorgt dat de haak 360 graden kan draaien. De sliding hair zit los op de haak bevestigd tussen twee hookbeads.
 


Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.