Home - Pop-up onderlijnen - Bungy 360 rig

Bungy 360 rig

Bungy 360 rig 5 3
Bungy 360 rig
Reviews | Review toevoegen

De bungy 360 rig heeft een elastisch gedeelte en een size 11 wartel met ring die over de haak is geplaatst om deze 360 graden te laten draaien.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De bungy 360 rig heeft een elastisch gedeelte waardoor het rekker-effect voor een super goede inhaking zorgt. Over de haak is een size 11 wartel met ring geplaatst om de haak 360 graden te laten draaien. Door het elastische gedeelte neemt de druk op de haakpunt geleidelijk toe en helpt dit om de haak recht naar onderen in de onderlip te haken.

Deze bungy 360 rig heeft sliding hair die door middel van een TD-ring en twee hookbeads op de haak bevestigd is. Normaal gesproken wordt deze onderlijn met een enkele pop-up bevist, echter is het gebruik van een boilie ook mogelijk.

Onderaan de ring wartel kan putty geplaatst worden om de pop-up presentatie uit te loden zodat de onderste ring op de bodem staat. Let op dat het putty (niet inbegrepen) niet tegen de wartel aankomt omdat dat de indraaiing kan tegenwerken.

De bungy 360° rig is 15 tot 19 centimeter lang en heeft een anti-eject haak die zowel met als zonder weerhaak leverbaar is.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

sem -

Supper rig heb er goed mee gevangen
levering was snel
ga ze zekker nog een keer bestellen

Gerrit -

De bungy 360 rig vind ik echt een topper. Ik vis veel met pop ups en heb er al leuke vangsten mee geboekt zowel in Nederland als Frankrijk. De levering was de volgende dag al binnen en zag er super uit mooi verpakt. Als ze aan vervanging toen zijn ga ik zeker weer de bungy 360 rig bestellen. Zijn wel wat duurder maar dat zijn ze zeker waard.

Dave -

Super snelle levering van de onderlijnen en echt niet duur.

Heb vannacht de bungy 360 rig getest gelijk twee mooie karper erop gevangen en de haak is nog steeds super scherp.

Nu al zin om andere te testen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.