Swivel rig

Swivel rig
Reviews | Review toevoegen

De swivel rig is een pop-up rig met twee size 11 wartels met ring op de haak. Aan het haakoog is een wartel geplaatst waardoor de haak vrij kan draaien, de tweede wartel zit op de haak voor het aas.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De swivel rig is een pop-up onderlijn met twee size 11 wartels met ring op de haak. Aan het haakoog is een wartel met ring geplaatst waardoor de haak vrij kan draaien, door de hoek waarop de wartel is vastgezet dient deze ook als line aligner. De tweede wartel zit los op de haaksteel bevestigd en wordt tegengehouden door een hookbead, aan de ring zit een baitband voor het plaatsen van een pop-up.

De swivel rig is een karper onderlijn van 16 centimeter lang en er kan putty (niet inbegrepen) op de onderkant van de onderste wartel gezet worden om de aaspresentatie uit te loden.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.