Home - Pop-up onderlijnen - Withy pool rig

Withy pool rig

Withy pool rig 5 2
Withy pool rig
Reviews | Review toevoegen

De withy pool rig is een pop-up rig met een grote gebogen krimpkous waardoor deze direct zal indraaien. Het haakaas zit bevestigd op een sliding hair die erg kort dient te zijn.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 2,55
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De withy pool rig is een pop-up karper onderlijn met een grote gebogen krimpkous waardoor deze na het aanraken van de onderlip direct zal indraaien. Meestal wordt deze karper onderlijn gemaakt met stijf gecoate hooklink wat slechts een klein stukje gestript is, echter is het gebruik van gevlochten hooklink ook mogelijk. Het haakaas zit bevestigd op een sliding hair die erg kort dient te zijn voor een correcte werking van de withy pool onderlijn.

De withy pool rig wordt in Nederland vaak de bananen rig genoemd en is 16 centimeter lang. Om te zorgen dat al het haakaas goed uitgelood wordt kan je op 2cm voor het krimpkous lood toevoegen, dit lood is niet inbegrepen.

Hair keuze:
17mm voor een pop-up van 15mm.
22mm voor een pop-up van 20mm.
32mm voor een dubbele pop-up van 15mm.
37mm voor een pop-up van 20mm en 15mm.
42mm voor een dubbele pop-up van 20mm.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Frank Nedert -

Gebruikt op een dressuur water met een licht modderbodem. Totaal ruim 30 karpers kunnen vangen op de withypool rig die stuk voor stuk goed gehaakt waren. Ook bleef het krimpkous in de juiste vorm zitten ondanks dat er meerdere wissen op waren gevangen. Zeker een onderlijn om aan te raden voor de moeilijke wateren.

Dirk A -

De withy pool rig zou ik normaal zelf nooit gebruiken omdat ik hem zo grof vindt, maar door goede verhalen van andere karpervissers heb ik er toch 1 gekocht.

Mijn bestelling van na 1 dag bezorgt en alle onderlijnen die ik had besteld zagen er heel goed uit. Had zelfs nog twee gratis rigs gekregen bij mijn bestelling.

Tot nu toe heb ik er 1 weekend mee gevist op een water met veel dressuur, normaal heb je gemiddeld 1 vis per nacht maar had er op de withy pool rig twee per nacht. In totaal heb ik nu 5 vissen gevangen op de withy pool rig waarvan 1 mijn target was!

Ga de withy pool rig zeker vaker gebruiken.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.