Zig rig

Zig rig 5 6
Zig rig
Reviews | Review toevoegen

De zig rig is bedoeld om hoog boven de bodem te kunnen vissen. Door gebruik te maken van een floater of vrij schuivend lood kan je de onderlijn op bijna elke diepte afstellen.

Verzendkosten

€ 1,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 2,25
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De zig rig is een karper onderlijn om hoog boven de bodem en in de hogere waterlagen te kunnen vissen. Door gebruik te maken van een floater of vrij schuivend lood kan je de onderlijn op bijna elke diepte afstellen.

De zig rig is geknoopt van 80 centimeter lang fluorcarbon met een klauwhaak. De hair is voorzien van een klein stukje siliconen tube om de hair vast te zetten in het begin van de haakbocht.

Omdat het werpen met een lange onderlijn (zeker op lange afstanden) makkelijker in de knoop kan raken zit er een anti-tangle sleeve over de wartel bevestigd. Verder is het mogelijk om de zigg rig voordat je inwerpt op te rollen door deze 4 of 5 maal om je hand te wikkelen en dan stevig vast te knopen met PVA string.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van een product review, wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring wilt delen met onze klanten.

Uw review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst zal worden nagekeken.

Wanneer uw review is goedgekeurd zal deze zichtbaar worden op de pagina van het betreffende product.Voor het plaatsen van een review over onze winkel kunt u terecht op onderstaande pagina's:
www.webwinkelkeur.nl/Karperrigs
plus.google.com/KarperrigsZoetermeer


 

Andreas Klopper -

Als je de juiste diepte hebt gevonden kan de zig rig het goed doen. Omdat het drijvend vissen hier onmogelijk is door de meeuwen en meerkoeten gebruik ik de zig rig ook single hookbait aan het oppervlakte. Wanneer de vogels het toch vinden trek je hem gewoon naar onderen totdat de vogels weg zijn. Ideaal om toch de zonnende karpers te vangen.

Baars -

Correcte levering en heb jullie al aangeraden bij mijn vismaten. De zigg rig heeft niet heel veel vis opgeleverd maar wel 1 karper die zelden wordt gevangen! Het drillen met een lange onderlijn vindt ik erg lastig en het voelde zo raar dat ik de hele tijd bang was om de karper te verspillen, dat is niet gebeurt maar geeft mij maar een korte onderlijn.
Zou deze onderlijn niet snel gebruiken maar als de vissen wat hoger zwemmen is het wel de enigste optie.

Sjoerd -

De zig rig voor het eerst mee gevist in de vaargeul van het kanaal.
Ik wou eens wat anders proberen en het had die nacht gelijk resultaat mooie vis van 22 pond dit was overigens de enige hengel die liep alleen op de zig rig een vis gevangen. Deze winkel geeft goed advies en bestelling zag er op en top uit.

Erik -

Had de zig rig besteld met een size 8 haak en 0.35 lijn, was snel geleverd en de producten zagen er heel goed uit. De twee gevangen karpers waren goed gehaakt was alleen wel even wennen tijdens het drillen, dit voelde erg raar omdat de onderlijn zo lang was.

Zal binnenkort nog een paar zig rigs bestellen want ik wil deze onderlijn gaan proberen op een diep water waar de karpers in de zomer net onder het oppervlak liggen. Ze zijn dan moeilijk te vangen met brood of kattenbrokken maar misschien pakken ze wel de popup als ik deze 30cm onder het water oppervlak afstel.

Van Wijk -

De zig rig zag er netjes uit en was snel geleverd.

Dirk A -

Heb tot nu toe 4 nachten gevist met de zig rig en 3 karpers mee gevangen. Lag met het lood op 24 meter diep en had de zig rig op een diepte van 17 meter afgesteld, de runs waren wel erg traag maar dat zal door de lange afstand naar het lood komen.

De karpers waren netjes gehaakt en de haak was na 3 vissen nog goed scherp.

Goede winkel met goede producten.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Voor nieuwe karper onderlijnen en tijdelijke acties.
Aanmelden

Waarom uw karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karper onderlijnen kopen bij Karperrigs

Karperrigs.nl maakt gebruikt van cookies, meer informatie vindt u in onze privacy policy.